Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Personlig coaching i kursformat

Coaching kurser online

Artistbransch utbildning

För artister & musikföretagare inom artistbranschen

Artistia Music Academy är en unik artistbransch utbildning med personlig coaching i kursformat online! Med ett exklusivt fokus får artister och musikbolag hjälp att utveckla sitt varumärke, sjävledarskap och entreprenörskap inom musikbranschen!

Bygga varumärke och nå ut

En artistbransch utbildning för den moderna DIY independent artisten!

Med den moderna DIY artisten i fokus, tydlig struktur och ett pedagogiskt upplägg utvecklar Artistias coaching-kurser alltifrån den absoluta nybörjar-artisten till den mer rutinerade. En artistutbildning som förmedlar kunskap som inte stannar vid att du som artist behöver bygga, driva och etablera ditt varumärke. Här får du hjälp med HUR du gör det! Från korta kurser inom Spotify for artists till 8-veckors kursen ta ditt artisteri från hobby till business! Gemensamt för artistcoching kurserna är att lära artisten, genom ett kreativt och självständigt  ”gör-det-själv” fokus, leda sig själv framåt!

Starta & driva musikbolag

Kurser för musikföretag eller entreprenörer inom artistbranschen!

För musikföretagaren som funderar på att starta upp och driva sin egen label, skivbolag eller producentskap erbjuder Artistia lärorik musikbusiness coaching. Dels kring att utveckla sitt varumärke men också kring strategier för en genomtänkt närvaro i sociala medier. Dessutom inkluderar kurserna för musikentreprenörer och företag också grundläggande branschkunskap, insikter i musikjuridik kring avtal och hur den drivan soloföretagaren kan nå fram och ut genom praktiska DIY tips och coaching kring självledarskap!

Personlig 1-1 coaching

Engagerat och exklusivt fokus på den unika individens brand och business!

Jag som driver Artistia och som hjälper artister och företagare inom musikbranschen utveckla sitt varumärke och självledarskap heter Ditte Lindbom. Förutom utvecklingscoach är jag mångkreatör och driven egenföretagare sedan alltid. Min allra främsta drivkraft är viljan att utvecklas och hjälpa andra utveckla sin business och entreprenörskap! Under mina år som verksam i olika artistprojekt upplevde jag ett kunskapshål kring det här med hur en artist behöver driva sitt artistskap mer som ett ”företag” för att nå ut. Så jag bestämde mig för att skapa Artistia Music Academy och den artistbransch utbildning jag tyckte saknades! På svenska med ett enkelt och pedagogiskt upplägg!

Rulla till toppen