Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Artistcoaching

Lär dig driva ditt varumärke som artist!

Jobba med ditt artisteri i sociala medier

Artistcoaching för dig som vill nå ut!

Artistia Music Academy erbjuder artistcoaching kurser för dig som vill lära dig bygga och nå ut med ditt varumärke som independent artist! Nybörjare som rutinerad. Lär dig mer om Spotify, strategier i sociala medier och release planering!

Musiksläpp till företagande!

Vill du nå ut som independent artist med ditt varumärke och din musik behöver du börja tänka mer företag kring ditt artistskap. Det är lätt att fokusera alltför mycket på musiken. En bra låt är alltid en bra låt, men vill du nå ut och så småningom börja tjäna pengar på ditt artistskap krävs både strategier och kontinuerligt arbete med fokus på rätt saker.

För den drivna DIY artisten!

Artistias coaching-kurser passar dig som verkligen vill satsa på ditt artistskap var sig du är nybörjare eller mer rutinerad. Här får du lära dig både hur du formar men också driver ditt varumärke i en genomtänkt långsiktig plan. Från kortare kurser hur Spotify fungerar, strategier för sociala medier till 8 veckors programmet ta ditt artisteri från hobby till business!

Coaching Kurser

Coaching i kursformat för dig som är

Independent artist

Artistias coaching i kursformat för artister passar alltifrån den absoluta nybörjaren till dig med mångårig rutin på scenen! Här får du exklusiv hjälp via personlig coaching hur just du ska göra för att start upp eller utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som independent artist! 

Ditte Lindbom

Ditte Lindbom

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som independent artist heter Ditte Lindbom. Jag är artist och businesscoach, driven egenföretagare liksom mångkreatör med en passion för att lära dig driva din business som artist!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!

Rulla till toppen