Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Business Coaching

Lär dig driva företag inom artist branschen!

Coaching för skivbolag och musikföretag

Starta skivbolag Musikentreprenör Artistia Music Academy

Få hjälp att utveckla ditt musikföretag!

Är du musikentreprenör, musikskapare eller musikproducent? Kanske drömmer du om att starta upp ditt eget skivbolag? I Artistias coaching för skivbolag och musikföretag får du hjälp att utveckla din business som musikentreprenör inom artistbranschen! 

Musikentreprenör i artistbranschen?

Att en independent artist idag behöver bygga varumärke och driva sitt artistskap känns kanske välbekant. Men du som är låtskrivare, musikproducent eller på annat vis musikskapare och verksam inom artistbranschen. Du behöver också tänka business kring ditt artistinriktade ”företagande” inom musikbranschen. 

Lär dig driva ditt musikföretagande!

Är låtskrivare som vill skapa nya artistsamarbeten eller funderar du på att starta upp ditt första skivbolag? Som kreatör som vill etablera och nå ut med sin business, artister eller musikkatalog gäller det att utveckla och lära sig driva sitt varumärke! Här får du hjälp att komma igång eller vidare i din musikbusiness!

Coaching Kurser

Coaching i kursformat för dig som är

Musikföretagare

Artistias coaching i kursformat för skivbolag och musikföretag passar dig som driver eller planerar att starta upp ditt eget skivbolag eller  musikbusiness! Här får du exklusiv hjälp via personlig coaching hur just du ska göra för att utveckla ditt varumärke och entreprenörskap!

Ditte Lindbom

Ditte Lindbom

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som musikentreprenör heter Ditte Lindbom. Jag är artist och businesscoach, driven egenföretagare liksom mångkreatör med en passion för att lära dig driva din business som musikföretagare!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!

Rulla till toppen