Det personliga artistbransch bolaget

Utbildar & utvecklar artister & musikföretag

Med exklusivt fokus på just ditt varumärke!

Med en passion och drivkraft för att personligen hjälpa artister och företag utveckla sitt entreprenörskap inom artistbranschen ville jag skapa raka motsatsen till ett stort musikbolag. Så jag skapade Artistia och ett musikföretag med fokus på att ge varje enskild individ det där exklusiva engagemanget jag själv skulle velat ha! 

Ditte Lindbom, grundare ARTISTIA

Visionen

Om företaget

Det personliga artistbransch bolaget

Det personliga artistbransch bolaget Artistia som drivs av Ditte Lindbom är lite av en one-stop-shop! Både för oetablerade independent artister och musikföretagare som vill bygga och nå ut med sitt varumärke! Företaget Artistia omfattar dels ett skivbolag med det specialdesignade Singel Konceptet samt en artistbransch utbildning med kurser för både artister och musikentreprenörer. Bland tjänsterna hittas kreativ service med produktion av hemsidor, logotyper och musikproduktion. Verksamheten är genomtänkt utformad för att hjälpa den moderna DIY artisten och gör-det-själv musikföretagaren!

Med location strax söder om Stockholm

Online och i mysiga Lövholmen Studio strax söder om Stockholm huserar Artistias verksamhet. Förutom hög mysfaktor hittas här marknadsledande studioutrustning. Efter många år av genuint studionörderi finns här nu mickar och preamps i toppklass, och föstås innebär det att vokalproduktion är en syssla som tillhör favoriterna! Till Artistia och Lövholmen Studio, som omringas av lantlig idyll och är beläget endast 2,5 mil från centrala Stockholm, är det lätt att ta sig både kommunalt och med bil. Lantligt men centralt!

"All-inclusive" service för artister!

Artister ute efter en helhetshjälp erbjuds via de specialdesignade Singel Koncepten Mini, Start-Up, Booster och All-Inclusive allt från musik till release. Koncepten som vänder sig till artister i olika åldrar och nivåer passar i första hand artister som inte skriver egen musik. Medan den musikmässigt självgående artisten erbjuds kreativ service och liknande tjänster uppdelat i sånginspelning eller musikproduktion, webbproduktion, och coaching-kurser! Kurser som även passar musikskapare, låtskrivare, producenter och musikföretagaren som planerar starta eget skivbolag!

Modernt självledarskap med kvalitet

Ett ”göra-det-själv” entreprenörskap med nutiden i åtanke är verksamhetens utgångspunkt när artister och företagare på ett engagerat sätt guidas i alltifrån mindset till sociala media strategier. Med ett sikte på att stärka sitt självledarskap vare sig det handlar om ett artistskap eller egenföretagare är målet att, snarare än att jaga streams eller snabba kortsiktiga effekter, hjälpa musikentreprenörens egen utveckling och framgång kring sitt varumärke ur det långsiktiga perspektivet!

Exklusivt engagemang för individen!

Personlig och engagerad service är verksamhetens signum. Något som ger varje individ ett exklusivt fokus och skräddarsytt samarbete. Med en målgrupp i åtanke som snarare handlar om människan som vill uppfylla en dröm snarare än vilken siffra som visas person numret, spelar det ingen roll vare sig det innebär en 10 år gammal eller 70 år ung drömmare. För drömmar, viljan och behovet att uttrycka sig har ingen ålder, de förblir desamma ett helt liv!

Med kreativ utveckling som ledstjärna

Artistia är en omdöpt vidareutveckling av Ditte Lindboms tidigare label Young Music Sweden. Individuellt verksamt mellan 2015-2020 där även Singel Konceptet ursprungligen utvecklades. Labeln ingår idag i en av skivetiketterna inom Artistia Music Group liksom Singel Konceptet som sedan dess uppdaterats och vidareutvecklats. Oetablerade independent artister behov av utbildning och kreativ utveckling var drivkraften redan från början. Något, som tillsammans med kombinationen att hjälpa även musikföretagare, fortsätter vara ledstjärnan för artistverksamheten Artistia Music Company!

Samarbetspartners

Välkommen för ett utvecklande samarbete!

Rulla till toppen