Välkommen till det kreativa skivbolaget i stockholm

Utvecklar & paketerar Ditt artisteri!

Jag som driver skivbolaget Artistia heter Ditte Lindbom. Som musikentreprenör och mångkreatör är min passion att hjälpa oetablerade independent artister utveckla sitt entreprenörskap. Via Artistias Singel Koncept med allt från musik till release får du som artist hjälp med både utformning och paketering av ditt varumärke. 

Ditte Lindbom

Låtskrivare | Producent | Artistcoach

Singel Koncept

Ett lärorikt singelsläpp!

När jag 2015 startade min första label Young Music Sweden, med idén om att ge unga artister en genomtänkt start för sitt fortsatta artisteri, utformade jag det Singel Koncept som jag nu liksom labeln tagit med mig in i skivbolaget Artistia. Ett koncept som är lika utbildande som det är kreativt och som numera vänder sig till artister i alla åldrar och finns i 3 olika modeller.

En grupp med 3 kreativa labels

Artistia Music Group som inkluderar tre kreativa skivetiketter består av dels den huvudsakliga labeln Artistia Records, och dels ungdomslabeln Young Music Sweden med fokus på utgivning av singlar med unga artister. All utgivning sker under förlaget Melytone Songs och med i labelgänget är också Melytone Recordings för producentprojektet Melytone för utgivning av all möjlig ”more than mainstream” musik i både egna projekt och artistsamarbeten.

Kontakta mig!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!