Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Personliga Coaching Kurser Online

Så släpper du musik som independent artist!

Släpp din singel själv!

Det här är kursen för dig som skapar musik men inte riktigt vet hur du grå tillväga för att ge ut och göra din låt redo för digital distribution på alla plattformar som Spotify, Apple och Youtube!

Så släpper du musik som independent artist!

kursinformation

Det här är en ny och kommande kurs, men du kan redan nu läsa mer om vad den kommer innehålla. Är du intresserad av den här kursen går det bra att skicka en intresseanmälan så blir du kontaktad när kursen sätter igång!

Kursplan

Så släpper du musik som independent artist!

Efter kursen har du:

Matchar den här kursen Dig?

Från mix till distribution!

Feedback på din musik, tips hur du färdigställer ditt musikprojekt och guidning bland distributörer!

I den här coaching-kursen kommer du få tydlig steg-för-steg guidning i hela processen från mix till utgiven låt! Det innebär alltifrån feedback på din låt, hur du kan utveckla din mix före mastring och vilken av alla musik distributörer du ska välja för utgivning av din musiki! En perfekt kurs för dig som är nybörjare på det här med att verkligen färdigställa ditt musikprojekt och börja släppa låtar!

Ditte Lindbom

Ditte Lindbom - coach

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som artist eller musikföretagare heter Ditte Lindbom. Jag är artist och businesscoach, driven egenföretagare liksom mångkreatör inom musik och design. Min passion är att lära dig driva ditt artistskap som DIY artist och din business som för-det-själv företagare inom artistbranschen!

Så släpper du musik som independent artist!

Kursens innehåll

I den här kursen kommer vi träffas för personlig coaching online vid två tillfällen. Vi ses en timme per gång och jobbar steg-för-steg genom de olika modulerna i kursen! Du kommer att få kursmaterial i form av worksheets som du har nytta av både under kursen men också i framtiden när du vill repetera dina kunskaper på nytt!

Din musik

Här får du praktiska tips på din mix och hur du kan utveckla soundet på din musik inför mastring! Vi pratara också om mastring, om du ska göra det själv och hur du gör det, eller om du kanske ska anlita ett proffs? Och vem ska du då välja?

Distribution

Vi går igenom några av de populäraste digitala musik distributörerna och tittar på skillnaderna och vilken som passar dig! På plattformen Spotify ser vi över allmänna funktioner och hur du ska verifiera och få tillgång din ”Spotify for artists” profil!

Välkommen för ett lärorikt samarbete!

Rulla till toppen