Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Personliga Coaching Kurser Online

Skapa ditt varumärke som independent artist!

Det unika med ditt artisteri!

Skapa ditt varumärke som independent artist är en kurs där du får personlig coaching och hjälp att utveckla det unika med dig och din musik, ditt varumärke som artist! När du vet vem du är kan du enkelt kommunicera det till andra och lättare nå fram till media och i sociala medier.

Skapa ditt varumärke som independent artist!

kursinformation

Det här är en ny och kommande kurs, men du kan redan nu läsa mer om vad den kommer innehålla. Är du intresserad av den här kursen går det bra att skicka en intresseanmälan så blir du kontaktad när kursen sätter igång!

Kursplan

Skapa ditt varumärke som independent artist!

Efter kursen har du:

Matchar den här kursen Dig?

Klart du vet vem du är! Men vem är du som artist?

För att verkligen nå fram till människor och skapa fans behöver du kunna förmedla tre saker om dig själv och ditt artistskap – vem, vad och varför!

Du vet såklart redan en massa om dig själv. Hur din musik låter, vilken genre det är och hur du skulle beskriva din röst. Du kanske också har en genomtänkt style och image kring färger, kläder, frisyr och accessoarer? Det här är förstås ditt varumärke, för ditt varumärke är du. Den du är. Men, du behöver också ha värderingar. Vem du vill vara, vad du står för, vilken som är din story och varför du gör det du gör. ”För att det är kul” – det är svaret vi oftast ger! Men under ytan finns så mycket mer. Och det är just det där du har inombords som kan göra dig ännu mer genuin, unik och intressant!

Ditte Lindbom

Ditte Lindbom - coach

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som artist eller musikföretagare heter Ditte Lindbom. Jag är artist och businesscoach, driven egenföretagare liksom mångkreatör inom musik och design. Min passion är att lära dig driva ditt artistskap som DIY artist och din business som för-det-själv företagare inom artistbranschen!

Skapa ditt varumärke som independent artist!

Kursens innehåll

I den här kursen kommer vi träffas för personlig coaching online vid två tillfällen. Vi ses en timme per gång och jobbar steg-för-steg genom de olika modulerna i kursen! Du kommer att få kursmaterial i form av worksheets som du har nytta av både under kursen men också i framtiden när du vill repetera dina kunskaper på nytt!

Vem du är

I modul 1 jobbar vi med vem du är som artist idag men också vem du vill vara över tid. Vi pratar om mindes och målinriktning och om varför frågan ”varför” är så viktig för din framgång!

Din image

I modul 2 tittar vi på vilken som är din image. Både fysiskt men också hur väl det återspeglar sig online i dina sociala kanaler. Är de desamma? Matchar din image dina lyrics och din musik?

Välkommen för ett lärorikt samarbete!

Rulla till toppen