Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Personliga Coaching Kurser Online

Sociala medier för independent artister!

Nå ut och utöka din fanbase!

I kursen sociala medier för independent artister lär du dig jobba med ditt varumärke som artist online! Här får du tydlig steg-för-steg hjälp genom personlig coaching för just din grej! Hur just du ska forma ditt varumärke, skapa strategier och innehåll för att utöka din fanbase!

Sociala medier för artister och musikskapare!

kursinformation

Det här är en ny och kommande kurs, men du kan redan nu läsa mer om vad den kommer innehålla. Är du intresserad av den här kursen går det bra att skicka en intresseanmälan så blir du kontaktad när kursen sätter igång!

Kursplan

Sociala medier för artister och musikskapare!

Efter kursen har du:

Matchar den här kursen Dig?

Vilket innehåll ska du skapa för att nå dina fans?

Få steg-för-steg hjälp hur du ska skapa ditt content i dina sociala kanaler och med vilka strategier du ska posta så du når ut till dina fans och får nya följare!

Du vet förmodligen klart och tydligt att du ska vara aktiv online. Men det är ju inte så där enkelt att bara få till sina sociala media kanaler så att fans och följare dräller in, eller hur? För att bygga din fanbase som artist och musikskapare behöver du tydliggöra ditt varumärke, vem du är som artist. Du behöver veta vilka som är dina fans och hur du ska skapa ett innehåll som matchar dig och blir värdefullt för dina följare. För att utöka din fanbase behöver du också posta content på ett regelbundet sätt. Allt det här, och en hållbar plan för din online aktivitet, ingår i den här kursen!

Ditte Lindbom

Ditte Lindbom - coach

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som artist eller musikföretagare heter Ditte Lindbom. Jag är artist och businesscoach, driven egenföretagare liksom mångkreatör inom musik och design. Min passion är att lära dig driva ditt artistskap som DIY artist och din business som för-det-själv företagare inom artistbranschen!

Sociala medier för artister och musikskapare!

Kursens innehåll

I den här kursen kommer vi träffas för personlig coaching online vid tre tillfällen. Vi ses en timme per gång och jobbar steg-för-steg genom de olika modulerna i kursen! Du kommer att få kursmaterial i form av worksheets som du har nytta av både under kursen men också i framtiden när du vill repetera dina kunskaper på nytt!

Varumärke

För att nå ut med Din musik, och veta hur just Du ska sticka ut bland alla andra, behöver Du som artist veta vad som är unikt för Dig – vilket är Ditt varumärke?

Strategier

Hur aktiv är du med ditt artistskap online? Här får du hjälp att starta upp eller utveckla dina kanaler och närvaro online med rätt strategier för ditt varumärke som artist.

Innehåll

För att bygga fanbase online behövs ett genomtänkt innehåll som andra vill följa! Lär dig skapa rätt content i sociala medier paketerat i din visuella image!

Välkommen för ett lärorikt samarbete!

Rulla till toppen