Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Personliga Coaching Kurser Online

Ta ditt artistieri från hobby till business!

Nå ut med din musik!

Ta ditt artisteri från hobby till business är en 8 veckors engagerande artistcoaching-kurs för dig som verkligen vill lära dig driva ditt varumärke och entreprenörskap som independent artist liksom hur du skapar och marknadsför ett kreativt musiksläpp!

Ta ditt artistieri från hobby till business!

kursinformation

Det här är en ny och kommande kurs, men du kan redan nu läsa mer om vad den kommer innehålla. Är du intresserad av den här kursen går det bra att skicka en intresseanmälan så blir du kontaktad när kursen sätter igång!

Kursplan

Ta ditt artistieri från hobby till business!

Efter kursen har du:

Matchar den här kursen Dig?

För dig som verkligen vill etablera ditt varumärke!

Du har förmodligen redan koll på hur du släpper musik, men det här med hur du ska nå ut och marknadsföra dina musiksläpp känns lite svårare?

Att hamna på spellistor kan få själva musiken att spelas mer, det vet du. Men visst vill du också få en mänsklig respons på din musik och dig själv som artist? Att dina följare liksom blir din fanbase och börjar kommunicera med dig online? Du vill helt enkelt få bättre koll på hur du faktiskt ska driva ditt artisteri framåt. Nickar du igenkännande nu? Då är den här coaching-kursen perfekt för dig!

Ditte Lindbom

Ditte Lindbom - coach

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som artist eller musikföretagare heter Ditte Lindbom. Jag är artist och businesscoach, driven egenföretagare liksom mångkreatör inom musik och design. Min passion är att lära dig driva ditt artistskap som DIY artist och din business som för-det-själv företagare inom artistbranschen!

Ta ditt artisteri från hobby till business

Kursens innehåll

Artistcoaching-kursen ”Ta ditt artisteri från hobby till business” passar perfekt för dig som släpper egen musik och vill lära dig göra-det-själv kring ditt varumärke och entreprenörskap som artist! Med kursens tydliga steg-för-steg upplägg i kombination med personlig coaching får du exklusivt och individuellt anpassad hjälp för just ditt unika artisteri och musikprojekt 60 min i veckan under 8 veckor! 

Mål & Mindset

Vilket är ditt mål som artist? Och hur långt vill du nå ut med din musik? Här gör vi upp en plan vart du ska börja och hur du tar dig vidare mot dit du vill komma!

Varumärke

För att nå ut med Din musik, och veta hur just Du ska sticka ut bland alla andra, behöver Du som artist veta vad som är unikt för Dig – vilket är Ditt varumärke?

Sociala medier

Hur aktiv är du med ditt artistskap online? Här får du hjälp att starta upp eller utveckla dina kanaler och närvaro online med rätt strategier för ditt varumärke som artist.

Content & Image

För att bygga fanbase online behövs ett genomtänkt innehåll som andra vill följa! Lär dig skapa rätt content i sociala medier paketerat i din visuella image!

Kreativ release

Från noll till tusentals streams på Spotify, hur då? Här pratar vi om vikten av en välplanerad release och det material du behöver ha redo inför ditt musiksläpp!

Presskit

För att mottagare av din release ska förstå och fatta intresse för dig och din musik är det viktigt att skapa ett väl uttryckt, träffande och genomtänkt presskit!

PR Musiksläpp

Nu är det dags att planera marknadsföring av ditt musiksläpp. Vilka är de rätta mottagarna i gammelmedia och online för ditt varumärke och musikstil?

live/online?

Brinner du för att uppträda live eller är du en kreativ online-artist? Här går vi igenom lite idéer hur du kan tänka kring din live akt på scenen eller din live aktivitet online!

Välkommen för ett lärorikt samarbete!

Rulla till toppen