för dig som är musikentreprenör & musikföretagare!

Driver du eller planerar du att starta ett skivbolag eller företag inom musikbranschen? Artistia erbjuder utvecklande coaching, kurser och kreativ service för dig som vill få hjälp att utveckla och paketera ditt varumärke som musikentreprenör inom artistbranschen!

Det lilla företaget med den stora visionen, är det du?

Drömmer du om att starta skivbolag och jobba med artister och musiksläpp? Eller är du musikskapare och producent som vill skapa en business kring din grej?

Som kreatör inom musikbranschen är det lätt att just fokusera på det kreativa och inte business delen i det hela. Att skriva låtar, spela in och producera är förstås jättekul, men det går också att tjäna pengar som musikproducent! Det handlar egentligen bara om att börja tänka som en företagare. Vare sig du funderar på att starta skivbolag, management eller annat bolag inom artistbranschen är det lite samma tänk. Du behöver skapa en smart affärsidé och lära dig driva ditt företagande i vinstsyfte!

Ditte Lindbom

Hjälper dig starta upp eller utveckla!

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt musikföretag heter Ditte Lindbom. Förutom låtskrivare och producent är jag utvecklingscoach och designer. Som mångkreatör och driven egenföretagare är min passion att hjälpa dig med helheten i ditt lilla företag med den stora visionen! Via mina coaching-kurser hjälper jag dig utveckla ditt varumärke och hur du driver ditt musikföretag. Med kreativa tjänster inom studio och webb får du också få hjälp att paketera ditt varumärke visuellt! 

Musikentreprenör inom artistbraschen

Utvecklande coaching & kreativ service

I Artistias coaching-kurs starta och lär dig driva ditt eget skivbolag lär du dig skapa, utveckla och driva ditt varumärke som musikentreprenör! Med ett genomgående fokus kring självledarskap och ett DIY tänk passar Artistias business coaching utmärkt för det lilla självständiga musikbolaget eller dig med soloföretag! Bland kurserna hittas också coaching i sociala medier för musikföretag och snabbkursen i Spotify for artists. Perfekt när du som musikbolag med artistsamarbeten behöver vidareutbilda dig ibland!

Kurser & coaching

Med kurser i Spotify for artists, sociala medier för artister och 8-veckors kursen ta ditt artisteri från hobby till business lär du dig nå ut med ditt varumärke som independent artist!

Studio service

Via Lövholmen Studio erbjuder Artistia tjänster som passar både artister och företagare inom musikproduktion, sånginspelning och podcast för dig som musikföretag. Här kan dina artister i ditt musikbolag spela in vocals!

Kreativa tjänster

Beställ en professionell hemsida och hemmabas för ditt företag online! Bland Artistias kreativa tjänster för dig som musikföretagare kan du också  få hjälp med design av din logotype och allt möjligt promotion material!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!

Rulla till toppen