Kreativ Service

Musikproduktion

Få hjälp med mix och produktion av din demo!

För dig som skriver egen musik

Skriver du och spelar in din egna låtar men skulle vilja ha hjälp med musikproduktion, mix, sånginspelning och den där sista finishen? Här får du som är independent artist hjälp att färdigställa din musik!

Från mix till komplett musikproduktion!

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig med mix och produktion av din musik heter Ditte Lindbom. Jag har jobbat med låtskrivning och produktion sedan 20 år. Jag hjälper gärna dig som är independent artist med mix av dina färdiga tracks eller kompletterar din demo med mer sounds och liveinstrument som får din produktion att växa! Bäst är jag på att producera pop, rock och country genremässigt och när det kommer till vokalproduktion är jag lite av en perfektionist!

Musikproduktion

Jag hjälper dig färdigställa din demo till komplett produktion inför release! Jag är lite av en effektiv perfektionist när det kommer till producerande. Det innebär att alla spår i din mix kommer genomgå noggranna editeringar och automatiseringar för bästa möjliga dynamiska, och musikaliska, slutresultat!

Sångproduktion

Har du inte redan färdig sång på din låt hjälper jag dig gärna med sånginspelning! Som producent tycker jag dina vokaler är viktigast! Du spelar därför in din sång via mickar och preamps i toppklass. Därefter editeras dina vokaltracks noggrannt! Allt för att ge dina vokalers sound de bästa förutsättningarna!

Tidigare Projekt

Lyssna på musikproduktioner

En del möten i livet känns extra magiska och som att det var skrivet i stjärnorna att vi skulle mötas! Så nöjd med ett fantastisk jobb med min debutsingel av underbar producent som förstod precis hur jag ville ha det!!
Sofi Ek

Välkommen att boka Mix & Produktion

Galleri

Musikproduktion & Inspelningsstudio

I Lövholmen Studio strax söder om Stockholm drivs Artistias kreativa del av verksamheten med inspelning och produktion av musik. Med nördigt och noga utvald studioutrustning i toppklass får du hjälp med produktion av din demo-låt. Hit är du också välkommen när du bokar tjänsten sånginspelning eller spelar in sång på din singel i ett Singel Koncept.

Rulla till toppen