Recensioner

Vad andra tycker

Läs recensioner vad andra tyckt om kreativa samarbeten med Ditte Lindbom kring musik, musiksläpp, design och Singel Konceptet. 

Ditte är en väldigt personlig och professionell coach som hittar sätt att hjälpa utifrån behoven. Rekommenderar Artistia Music Companys tjänster varmt!

Anna Kothyanovska
Eliza Because of You Recensioner Ditte är askul att jobba med

Ditte är en engagerad och kompetent producent. Askul att jobba med och jag är supernöjd med min låt och sound på produktionen. Tusen tummar upp!

Extremt engagemang och riktigt bra produktioner! Ditte lägger ned mycket arbete på ens singel projekt och hjälper en framåt på ett bra och lärorikt sätt. Bästa jag gjort hittills!

Release Teo Rösarne Good As U Are recensioner

Sjukt kul att arbeta tillsammans Ditte! Jag har lärt mig så mycket! Vocal coachingen i studion när man spelar in sång gör att slutresultatet blir så mycket bättre!

Väldigt kompetent och professionell inom såväl låtskrivande och musikproduktion som allt annat runt vad en release handlar om. Rekommenderas varmt!!!

Väldigt kompetent och professionell inom såväl låtskrivande och musikproduktion
Så engagerad och kompetent låtskrivare och producent

Så engagerad och kompetent låtskrivare och producent!!! Helt underbar att ha att göra med och väldigt lärorikt för både mig och dottern! Kan verkligen varmt rekommenderas!

En del möten i livet känns extra magiska och som att det var skrivet i stjärnorna att vi skulle mötas! Så nöjd med ett fantastisk jobb med min debutsingel av underbar producent som förstod precis hur jag ville ha det!!

Teknisk kompetens och erfarenhet i kombination med tydlig kommunikation och en bra dialog med mig som kund, skapade en hemsida som var helt i linje med min vision. Jag är supernöjd!

Supermysig studio att spela in sitt projekt i. Bra monitor lyssning! Skönt med lantlig miljö runtomkring bland djur och fågelkvitter. Toppenställe för mitt projekt!!

Rulla till toppen