Recensioner

Vad andra

Tyckt om singel konceptet

Här kn du läsa recensioner vad andra tyckt om Singel Konceptet som vänder sig till dig som vill utveckla ditt independent artisteri. I konceptet ingår skräddarsydd musik och du får du hjälp att utveckla ditt sound, varumärke och entreprenörskap! Konceptet som finns i 3 modeller omfattar alltifrån bara musik till artistcoaching och release service inkluderat! 

Eliza Because of You Recensioner Ditte är askul att jobba med

Ditte är en engagerad och kompetent producent. Askul att jobba med och jag är supernöjd med min låt och sound på produktionen. Tusen tummar upp!

Extremt engagemang och riktigt bra produktioner! Ditte lägger ned mycket arbete på ens singel projekt och hjälper en framåt på ett bra och lärorikt sätt. Bästa jag gjort hittills!

Release Teo Rösarne Good As U Are recensioner
Väldigt kompetent och professionell inom såväl låtskrivande och musikproduktion

Väldigt kompetent och professionell inom såväl låtskrivande och musikproduktion som allt annat runt vad en release handlar om. Rekommenderas varmt!!!

Så engagerad och kompetent låtskrivare och producent!!! Helt underbar att ha att göra med och väldigt lärorikt!! Kan verkligen varmt rekommenderas!

Så engagerad och kompetent låtskrivare och producent
Linnea tyckte det va sjukt kul att arbeta tillsammans Ditte!

Sjukt kul att arbeta tillsammans Ditte! Jag lärde mig så mycket, och jättebra med engagerad vocal coaching i studion också när man spelar in sång! 

Kontakta mig!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!