Kreativ Service

Få hjälp med utvecklande

Sånginspelning & vokalproduktion

Inklusive vokal coaching!

Skriver du egen musik men skulle vilja ha den där extra expertisen kring sånginspelning och vokalproduktion? Här får du hjälp att både utveckla ditt sound, spela in sång på din låt med noggrann editering av din vokaltracks! 

Sånginspelning

Artisttjänsten sånginspelning och vokalproduktion är utformad för dig som verkligen tycker att dina vokaler är det viktigaste på din låt! I den här utvecklande tjänsten får du som är independent artist hjälp med helheten kring din sång för att din sånginspelning ska bli så bra den bara kan bli! Det innebär engagerad inspelning, vokal coaching, editering och produktion av dina vocaltracks!

Utrustning i toppklass!

För att din sång ska få bästa förutsättningar i ett bra grundljud spelar du in via några av marknadens bästa urval i mickar och preamps! Bland favoriterna finns mickar som Neumann U67, Manley Ref C och preamps från Chandler Limited och Mercury Recording. Mickar och preamps som förutom att ge bästa förutsättningar ljudmässigt också har ett intressant sound i sig!

Studio Vokal Coaching

För att dina vokaler ska bli så bra de bara kan bli jobbar vi aktivt med din röst och teknik under tiden inspelningen pågår. I studio vokal coachingen får du hjälp med alltifrån frasering, timing, pitch, känsla och uttal. Tjänsten kring sånginspelning erbjuds till fast pris för att ge tid och utrymme för bästa möjliga vokaler!

Editering & Produktion

Lika viktigt och noggrant som det är att din sång blir inspelad utefter de bästa förutsättningarna är också efterarbetet med dina vokaltracks. Därför ingår noggrann editering och klippning för att välja ut de allra bästa insatserna och tagningarna! I slutskedet av vokalproduktionen ingår också att skapa ditt ”vocalsound” liksom att justera volymer och effekter för att matcha din låtproduktion!

Tidigare Projekt

Lyssna på vokalproduktioner

Välkommen att boka sånginspelning!

Rulla till toppen