Singel Koncept

Start-up

Ett singelsläpp för dig som vill komma igång!

Passar artister i olika åldrar och nivåer!

100% fokus på musiken!

Start-Up konceptet passar perfekt för dig med 100% fokus på musiken som vill få hjälp att starta igång eller komma vidare med ditt independent artisteri!

Det här ingår i Singel Konceptet

Start-up

En matchad låt

En specialskriven matchad låt och produktion utefter ditt artist-id, din story och ditt sound.

Vokal Produktion

Vokal coaching i studion när du spelar in din sång och noggrann editering av dina vokal tracks.

Skivomslag

Design av ett visuellt genomtänkt skivomslag som matchar både singelns budskap och din image.

Artist Rådgivning

60 min rådgivning kring ditt artisteri hur du kan tänka och jobba för att utveckla det vidare.

Singel Konceptet inkluderar utgivning av din singel via label inom Artistia Music Group med digital distribution för worldwide streaming på alla tillgängliga plattformar.

Nyfiken att veta mer?

Jag som driver Artistia heter Ditte Lindbom. Jag är låtskrivare, producent, artistcoach och designer med en passion för att utveckla independent artisters entreprenörskap. Via Singel Koncepten hjälper jag dig utveckla ditt varumärke kreativt och online och lär dig driva ditt indpendent artisteri på egen hand. 

Boka ett möte med Ditte Lindbom

Välkommen att boka ett möte med mig så berättar jag mer!

På mötet berättar jag mer om Singel Konceptet och du får gärna ställa frågor! Träffa mig online, per telefon eller varför inte på plats i Lövholmen Studio strax söder om Stockholm!

Läs mer om

Singel konceptet

Start-up

Musik

En matchad låt!

Att en bra låt alltid är en bra låt har vi nog alla hört någon gång. Trots att mycket idag handlar om att jobba med ditt artisteri runt omkring musiken är det fortfarande lika viktigt med bra musik. Därför läggs stor vikt i singel konceptet vid att ta fram rätt låt, story och produktion för just dig som artist.

Vokaler

Dina vokaler är viktigast!

I singelkonceptet läggs stort engagemang vid att få till en så bra vokalproduktion som möjligt! Både kring inspelning med marknadsledande utrustning för sång och noggrann editering av dina vokaler. Du får också hjälp med studio vokal coaching kring ditt sound, känsla, timing, frasering, pitch och uttal. 

Cover Art

Design av ditt skivomslag

Att designa ett skivomslag tar kanske ingen tid alls för den som inte tycker det är så viktigt. I Singel Konceptet är inställningen precis tvärtom! Att ditt varumärke matchas med en röd tråd i både i sound och visuell image är jätteviktigt för att skapa en tydlig produkt som signalerar rätt budskap.

Advice

Artist Rådgivning

I Start-Up konceptet får du 60 min rådgivning kring ditt artisteri i samband med att du spelar in sång på singeln. Du kan passa på att ställa frågor och du får tips kring hur du kan jobba med ditt artisteri online och inför en release. Möjlighet finns att lägga till mer coaching om du vill!

Vill du boka ett singel koncept?

Välj mellan start i januari eller augusti

Alla tre modeller av Singel Koncept pågår i projektform över viss tid. Samarbetet omfattar bara en singel – du blir inte bunden till Artistia som artist! Koncepten syftar till att starta igång eller hjälpa dig boosta ditt pågående artistskap och ge dig användbara tools och kunskap för ditt fortsatta independent artisteri! Du kan boka ett singel koncept med start antingen i januari eller augusti. Antalet artister per omgång är begränsat! 

Kontakta mig!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!