För dig som vill nå ut med din musik!

Du har förmodligen redan koll på hur du släpper musik, men det här med hur du ska nå ut och marknadsföra dina musiksläpp känns lite svårare. Att hamna på spellistor kan få själva musiken att spelas mer, det vet du. Men visst vill du också få en mänsklig respons på din musik och dig själv som artist? Att dina följare liksom blir din fanbase och börjar kommunicera med dig online? Du vill helt enkelt få bättre koll på hur du faktiskt ska driva ditt artisteri framåt. Nickar du igenkännande nu? Då är den här coaching-kursen perfekt för dig!

Efter kursen kommer du:

Kursinformation

Personlig Coaching

Kurslängd

Nivå | Deltagare

Kursmaterial

Ditte Lindbom

Artistcoach

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt independent artisteri heter Ditte Lindbom. Jag är artistcoach, social media manager och driven egenföretagare som brinner för självledarskap, struktur, och personlig utveckling!

Kursinnehåll

Artistcoaching-kursen ”Ta ditt artisteri från hobby till business” passar perfekt för dig som släpper egen musik och vill lära dig göra-det-själv kring ditt varumärke och entreprenörskap som artist! Med kursens tydliga steg-för-steg upplägg i kombination med personlig coaching får du exklusivt och individuellt anpassad hjälp för just ditt unika artisteri och musikprojekt 60 min i veckan under 8 veckor! 

Mål & Mindset

Vilket är ditt mål som artist? Och hur långt vill du nå ut med din musik? Här gör vi upp en plan vart du ska börja och hur du tar dig vidare mot dit du vill komma!

Varumärke

För att nå ut med Din musik, och veta hur just Du ska sticka ut bland alla andra, behöver Du som artist veta vad som är unikt för Dig – vilket är Ditt varumärke?

Sociala medier

Hur aktiv är du med ditt artistskap online? Här får du hjälp att starta upp eller utveckla dina kanaler och närvaro online med rätt strategier för ditt varumärke som artist.

innehåll & Image

För att bygga fanbase online behövs ett genomtänkt innehåll som andra vill följa! Lär dig skapa rätt content i sociala medier paketerat i din visuella image!

Kreativ release

Från noll till tusentals streams på Spotify, hur då? Här pratar vi om vikten av en välplanerad release och det material du behöver ha redo inför ditt musiksläpp!

Presskit

För att mottagare av din release ska förstå och fatta intresse för dig och din musik är det viktigt att skapa ett väl uttryckt, träffande och genomtänkt presskit!

PR Musiksläpp

Nu är det dags att planera marknadsföring av ditt musiksläpp. Vilka är de rätta mottagarna i gammelmedia och online för ditt varumärke och musikstil?

live/online?

Brinner du för att uppträda live eller är du en kreativ online-artist? Här går vi igenom lite idéer hur du kan tänka kring din live akt på scenen eller din live aktivitet online!

Bokning & Kostnad

I priset ingår

*När du betalar per modul kan du närsomhelst avbryta coachingen om den inte skulle motsvara dina behov! Ev. pågående betald modul återbetalas inte. Vill du återuppta avbruten coaching startar den om från modul 1 igen i mån av plats vid nästa kursstart.

Betala per modul

1100 kr/modul

Erbjudande

Betala för hela kursen

8000 kr

Kursperiod & Bokning

Välj din start och kursperiod vid en av nedan fyra perioder. En rekommendation är att du har minst två månaders mariginal till ditt musiksläpp efter avslutad coaching!

Välkommen för ett kreativt samarbete!

Rulla till toppen