Kommande!

Artistia Podden

Artistia Podden är en kommande podd för DIY artister och musikentreprenörer med intervjuer och massa värderfulla kunkspaer hur du driver varumärke inom artistbranschen. 

Vill du vara med i Artistia Podden?

I Artistia Podden kommer jag göra en del intervjuer med independent artister, solo-musikföretagare, musikmänniskor och självständiga musikbransch-bolag kring entreprenörskap, know-how snack och DIY tips! Är du artist eller artistbransch verksam och vill vara med i podden och prata eller bli intervjuad? Kontakta mig och berätta mer om dig och ditt kreatörskap!

Lyssna på min artist-podd!

I samband med att jag under 2022 började släppa musik i mitt eget artistprojekt FRIID skapade jag också en podd om resan att gå från låtskrivare till debutartist. I den här podden kommer du som funderar på att släppa musik eller redan är igång med musiksläpp hitta massa igenkänning hur det är och känns att jobba kreativt. Både kring nödvändigheten i ett fungerande självledarskap såsom att hålla både stress och glädjen i styr när det kommer till kreativitet och musikproduktion!