Ditte Lindbom

en mångkreativ musikentreprenör

Jag som driver Artistia heter Ditte Lindbom. Du har säkert träffat på eller hört talas om de där riktigt nördiga musikproducenterna som inte kan sluta editera vokaltracks och bara måste få med alla de där små eller sista detaljerna i en mix. Som ingen annan ändå kommer höra. Då vet du vem jag är! 

Ditte Lindbom

Låtskrivare | Producent | Artistcoach

Melodiös låtskrivare och perfektionistisk producent

Kommer du ihåg hur det kom sig att du började med musik? Jag minns de där superbra hitsen som det inte gick att sluta lyssna på.

Det var nog det som startade mitt musikintresse så där i 10-årsåldern. Åren gick och passionen för musik bara växte och växte. Redan då fastnade jag för musik med starka melodier och hitkänsla! Och det är vad jag alltid strävat efter att skriva, inom alla möjliga genres och stilar från då till nutid!

Från en till flera labels med Singel Konceptet!

Efter att först ha satsat på en musiker inriktad bana insåg jag att det var i låtskrivande och produktion jag kände mig hemma! 

I studiomiljö har jag nu befunnit mig i över 20 år. Under 2015 startade jag min första label Young Music Sweden med sin slogan ”good music never grows old” och idén om att hjälpa unga oetablerade artister få en start och bra grund för sitt fortsatta artisteri. Jag utformade då det Singel Koncept som jag nu liksom labeln tagit med mig in i nya skivbolaget Artistia Music Group grundat 2021.

Coach och kreatör inom mer än musikbranschen

Som idérik mångkreatör och engagerad coach liksom designer har jag förstås fler järn i elden och stortrvis med varierande verksamheter!

Parallellt med mitt musikfokus har jag också utvecklat mina andra kompetenser inom social media management och design. Något som kommer väl till pass i Singel Konceptets breda innehåll. Via mitt företag Ditte Company erbjuder jag mina tjänster även till soloföretagare och kreatörer och därifrån ”moderskeppet” utgår också alla mina kreativa projekt och verksamheter, däribland skivbolaget Artistia.

Alla former av artisttjänster och egna projekt!

Förutom skivbolaget Artistia med labels erbjuder jag fler musikbransch inriktade tjänster. Via aartistcoaching konceptet INDiEPENDIA coachar jag independent artister, som skriver och släpper sin egen musik, kring entreprenörskap. I Lövholmen Studio strax söder om Stockholm, där jag bedriver alla kreativa verksamheter, erbjuder jag studiotjänster som inspelning, mix och produktion. Vid sidan om driver jag även det egna ”for fun” producent-projektet Melytone med musik och artistsamarbeten i alla möjliga genres, liksom det egna kommande artistprojektet FRIID med pop på svenska. 

Kontakta mig!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!