Heeej!

Va kul att du är intresserad av ett utvecklande samarbete!

Kontakta mig för ett kreativt möte!

Jag som driver Artistia heter Ditte Lindbom. Förutom låtskrivare, producent och artistcoach är jag en mångkreatör och driven egenföretagare. Min passion är att hjälpa independent artister utveckla sitt varumärke, sound och entreprenörskap! Med utvecklande kurser, mitt specialdesignade Singel Koncept liksom kreativ service, webbdesign, och musikproduktion är Artista lite av en one-stop-shop för artister, men även för musikföretag!

Träffa mig online eller i studion!

Är du intresserad av ett utvecklande samarbete? Inför ett samarbete träffas vi först för ett kreativt möte online eller i mysiga Lövholmen Studio på landet strax söder om Stockholm. Att vi hittar ett fungerande, roligt och träffande samarbete är lika viktigt för mig som det är för dig! Välkommen att maila mig för mer information och en första kontakt!

Kontakt

Välkommen!

Följ artistia online!

Artistia Music Academy Logo Symbol

Anmäl dig till kommande kurser!

Artistias kurser är just nu under utveckling! Men du kan skicka en intresseanmälan redan nu! Ange i kontaktformuläret ovan vilken kurs du är intresserad av så får du information per mail när det närmar sig kursstart!

Bra att veta inför ett samarbete

Period för koncept & kurser

Är du intresserad av ett Singel Koncept? Läs mer här så hittar du både pris (på respektive koncepts egen sida) och när koncepten genomförs under året. Antalet artister per period är begränsat! Anmäl gärna ditt intresse i god tid. De flesta coaching-kurser skan bokas över hela året med undantag för 8-veckors kursen Ta ditt artisteri från hobby till business samt kursen starta och lär dig driva ditt eget skivbolag!

Artistia - för DIY artister!

Musikpromotion, marknadsföring av din musik eller att bli signad som artist till Artistia Music Group är inte tjänster som erbjuds inom Artistia. Verksamheten syftar istället till att via Singel Koncepten och coaching kurser att hjälpa dig starta upp eller boosta ditt artistskap och varumärke med musik och branschkunskap. Perfekt för dig som vill utveckla och komplettera ditt gör-det-själv artistskap!

Rulla till toppen