Artistia Academy

Artistia academy

Utbildar artister, kreatörer & musikentreprenörer

Artistia Academy är en specialutformad utbildning för DIY artister, musikentreprenörer och musikföretagare med kurser och coaching inom allt från musikbranschen i stort till musiksläpp, varumärke, sociala medier, release promotion och musikproduktion. 

Ditte Academy

Artistia Academy - akademi inom Ditte Academy!

Artistia Academy ingår som en av flera sub-akademier i Ditte Academy där du också hittar all detaljerad information om alla utbildningar för artister och musikpeople! Men här på artistia.se kan du se vilka utbildningar som finns så är du välkommen att surfa över till ditteacademy.se för mer information. Ditte Academy är en verksamhet under utveckling men du kan redan nu boka personlig coaching i 1-1 format in om din area!

Kolla in alla utbildningar!

Artistia academy

Personlig 1-1 Coching!

Vill du få personlig hjälp med ett engagerat och exklusivt fokus på just dina planer, visioner eller musikprojekt är min 1-1 coaching en perfekt match för dig! Du kan välja mellan coaching inom DIY artistskap, Mix och Musikproduktion eller Musikbransch Coaching! Mer och detaljerad information om alla utbildningarna inom Artistia Academy hittar du på ditteacademy.se!

Artistia academy

Utbildningsprogram (under utveckling)

Bland alla online kurser inom Artistia Academy finns både snabba, korta och längre kurser att välja mellan. De längsta och också mest innehållsrika kurserna kallas program. Här hittar du dels DIY Artistprogrammet som är specialutformat för dig som vill lära dig allt om hur du ska driva ditt artistskap, och dels Musikentreprenör Programmet för dig som planerar för eller vill utveckla en business inom artist- och musikbranschen. Detaljerad information om utbildningarna inom Artistia Academy hittar du på ditteacademy.se!

Artistia academy

Kurser och mini-kurser (under utveckling)

Är du newbie på det här med musiksläpp eller funderar du på att starta och driva eget skivbolag? Bland de snabbare och medellånga kurserna för artister och musikpeople hittar du alltifrån hur du ska promota dina musiksläpp till hur du lär dig tänka entreprenörskap kring ditt artistskap. Alla kurser är utformade med den moderna DIY artisten och musikentreprenören i fokus! Mer och detaljerad information om alla utbildningarna inom Artistia Academy hittar du på ditteacademy.se!