Welcome!

DIY Artist & Musikentreprenör

Heeej! Va kul att du hittat hit!

DIY artist eller musikentreprenör? Kanske funderar du på att starta skivbolag eller är mitt i debutreleasen av din första singel och på jakt efter hjälp med ”allt” kring ditt entreprenörskap?

Jag som driver Artistia heter Ditte Lindbom. Jag är låtskrivare, producent och artist/business coach som verkat inom olika delar av musikbranschen sen forever! Jag älskar utveckling i alla former! Förutom att jag stortrivs i kreativa projekt så har min främsta passion med åren blivit att coacha och lära ut och hjälpa dig ta nästa steg från där du befinner dig just nu mot den framtid du drömmer om!

Den blivande DIY artisten eller musikföretagaren, är det du?

Att starta igång ett artistskap och veta hur man ska göra med alla delar som både framställande av själva musiken och en musikrelease faktiskt innebär det kanske kan kännas snårigt! Men med hjälp av kunskap i hur du ska gå tillväga med allt från varumärke till sociala medier och musikpromotion blir du snabbt en expert på modernt DIY artistskap!

Drömmer du kanske istället om att jobba bakom artister och inte själv stå på scenen, driva ditt eget musik eller skivbolag och vara den där talangscouten som ständigt letar ny musik och nya talanger? Att driva business inom artistbranschen är superkul och utvecklande, med hjälp av rätt kunskap kommer du förstå precis hur du ska tjäna pengar på din grej!

Coaching & Kurser

Artistia som är del i mitt företag Ditte Company är en specialutformad verksamhet för dig som är eller vill bli artist! Verksamheten vänder sig också till dig som driver eller planerar startat en business inom artistbranschen. Inom utbildningen Artistia Academy hittar du kurser inom alltifrån hur du driver ditt varumärke som artist eller musikföretagare till allt inom musikreleaser och praktiska kunskaper i mix och produktion.

Kreativa tjänster

Inom Ditte Company har jag utformat spot om tjänster för dig som är artist, kreatör eller musikföretagare! Jag hjälper dig med design av en innehållsrik och SEO optimerad hemsida, logotype och content produktion för sociala medier. Via min musikstudio och hemmabas Lövholmens Studio strax söder om Stockholm erbjuder jag både inspelning och produktionstjänster för dig som letar kreativ hjälp med ditt musikprojekt i härlig miljö!

Välkommen för ett lärorikt & kreativt samarbete!

Hittade du en kurs eller tjänst du blev intresserad av att höra mer om? Välkommen att kontakta mig för mer information, jag ses gärna på ett online möte och hör om dina planer och visioner!