Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Personliga Coaching Kurser Online

Snabbkurs i Spotify for artists funktioner!

Snabb koll på plattformen!

Snabbkurs i Spotify for artists för dig som behöver hjälp att komma igång med plattformens funktioner och din artistprofil! I den här coaching-kursen får du enkla förklaringar och snabb hjälp, perfekt för dig som vill få koll på Spotify for artists asap!

Snabbkurs i Spotify for artists funktioner!

kursinformation

Det här är en ny och kommande kurs, men du kan redan nu läsa mer om vad den kommer innehålla. Är du intresserad av den här kursen går det bra att skicka en intresseanmälan så blir du kontaktad när kursen sätter igång!

Kursplan

Snabbkurs i Spotify for artists funktioner!

Efter kursen har du:

Matchar den här kursen Dig?

Guide i Spotify for artists!

Enkelt och tydligt hur du kommer igång med din artistprofil på Spotify och plattformens funktioner!

Står du precis i startgropen att börja släppa musik? Eller har du kanske redan släppt musik men du har ingen vidare koll på det här med Spotifys alla funktioner för dig som artist? I den här coaching-kursen får du en enkel och tydlig guidning i Spotify for artists! Vi går igenom hur det fungerar kring en artistprofil, hur du pitchar din musik till Spotify vid release, hur du connector dina lyrics visuellt till din låt samt hur du laddar upp en canva video inför ditt musiksläpp! Du får också insikt i vad som är senaste nytt på plattformen!

Ditte Lindbom

Ditte Lindbom - coach

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som artist eller musikföretagare heter Ditte Lindbom. Jag är artist och businesscoach, driven egenföretagare liksom mångkreatör inom musik och design. Min passion är att lära dig driva ditt artistskap som DIY artist och din business som för-det-själv företagare inom artistbranschen!

Snabbkurs i Spotify for artists funktioner!

Kursens innehåll

I den här coaching-kursen på 90 minuter kommer vi koncentrera oss på de funktioner som är tillgängliga för din artistprofil idag. Plattformen Spotify for artists utvecklas kontinuerligt med nya funktioner. Vissa funktioner är kanske inte alltid tillgängliga för alla artister eller i alla länder. Men vi kikar ändå på det senaste kring plattformen också, så du är up to date med vad som är på gång!

Din artistprofil

Lär dig hur du verifierar och får tillgång till ditt artistkonto på Spotify och vad som är viktigt att tänka på i innehåll på din kanal.

Release pitch

Inför din release kan du pitcha din låt till Spotify för en möjlighet att komma med i spellistor. En smart funktion du får koll på!

Canva video

Har du sett den där videon som visas medan du lyssnar på musik på Spotify? Lär dig hur du laddar upp din egen ”canva” video för dina låt!

Connecta Lyrics

Via partners till Spotify plattformen kan du både connecta dina kommande konserter men också lyrics. Här får du hjälp hur du gör.

Smarta tips

Har du ”fans gillar även” på din artistprofil? Alltså andra artister som matchas med dig. Få reda på hur du kan påverka det här helt själv!

Nya funktioner

Spotifys plattform för artister utvecklas kontinuerligt med nya funktioner för dig som artist. Vi tittar på det senaste på plattformen!

Välkommen för ett lärorikt samarbete!

Rulla till toppen