Kreativ Service

Musik Promotion design för artister!

Beställ genomtänkt musik promotion design som matchar ditt varumärke som indie artist!

Artistia erbjuder kreativ musik promotion design för artister! Från logotyper till webbproduktion, idolkort och presskit! För visst vill du att just ditt independent artisteri och varumärke ska synas, se bra ut och sticka ut i mängden bland alla andra med en snygg visuell image?

Musik Promotion Design

Välj mellan olika designtjänster!

Välj mellan olika kreativa designtjänster speciellt utformade till dig som är independent artist! Kanske letar du ett snyggt paketerat musik promotion material inför ett gig, event eller inför en specifik release. Artistia erbjuder även flertalet av dessa designtjänster till dig som vill utveckla ditt varumärke visuellt som musikföretagare inom artistbranschen!

Webbproduktion Promotion Artistia

Webbsida

Att äga din egen domän och webbsida ger dig både en säker och professionell närvaro online! En egen hemmabas dit du kan hänvisa media, ladda upp dina pressbilder, sälja merch i din shop och mycket mer! Se olika priser och innehåll på en artist-hemsida här.

Logotype Promotion Design Artistia

Logotype

Att ha en tydlig, snygg och matchad logotyp för ditt varumärke ger dig både igenkänning och en röd tråd. Typsnitt, utformning och färger sätter karaktär och berättar vem du är. En visuell design som matchar din image är minst lika viktigt som en tydlig image i sig!

Presskit Promotion Design Artistia

Presskit

Ett presskit är något som verkligen kommer underlätta dina media utskick när det är dags för din release! Ett one-sheet kan göras på många olika sätt, antingen i pdf för mailutskick eller som smidig elektronisk variant på din artist-hemsida. 

Cover Art Promotion Design Artistia

Cover Art

Skivomslaget var A och O om vi ser tillbaka i tiden. Minns du att du sett sådana där nästan konstnärliga LP-omslag någon gång? En riktigt bra bild som matchar din image och aktuell låt är viktigt om du vill tydliggöra ditt varumärke och visuella igenkänning! 

Idolkort Promotion Design Artistia

Idolkort

Idolkort, flyers, visitkort och sånt där lite ”gammalmodigt” reklam material, är det fortfarande någon mening med det? Absolut! Det här tar du med dig ut på live-giget eller vid annat nätverkande, du kommer garanterat bli snyggt ihågkommen!

Affisch Promotion Design Artistia

Affisch

Affisher för live-giget eller kommande konserter är lika aktuellt nu som det alltid varit! Speciellt i digitalt format. Men att nåla upp dem i pappersformat i ditt närområde är inte dumt det heller. För en snygg affisch kommer dra blicken till sig vart den är ses!

Välkommen för ett kreativt samarbete!

Rulla till toppen