Singel Koncept

All-Inclusive

Utveckla ditt artisteri & entreprenörskap

Passar artister i olika åldrar och nivåer!

Fokus på Dig som artist!

Singel Konceptet All-Inclusive passar perfekt dig som verkligen vill djupdyka och få hjälp att utveckla ditt artisteri och entreprenörskap i ett väl genomtänkt singelsläpp!

Det här ingår i Singel Konceptet

All-Inclusive

En matchad låt

En specialskriven matchad låt och produktion utefter ditt artist-id, din story och ditt sound.

Vokal Produktion

Vokal coaching i studion när du spelar in din sång och noggrann editering av dina vokal tracks.

Skivomslag

Design av ett visuellt genomtänkt skivomslag som matchar både singelns budskap och din image.

Promotion Kit

Presskit, editering av pressbilder och extra bildmaterial utifrån ditt skivomslag för sociala medier.

Artist Webbsida

Design och produktion av din  egen webbsida och bas online för ditt varumärke och artisteri!

Release Videos

Produktion av promotion videos kring din singel och dig som artist inför ditt musiksläpp och release.

Coaching Koncept

Ta ditt artisteri från hobby till business med ett genomtänkt varumärke och aktivitet online!

PR Handledning

Få handledning, support och hjälp kring hur du genomför ett välplanerat kreativt musiksläpp!

Singel Konceptet inkluderar utgivning av din singel via label inom Artistia Music Group med digital distribution för worldwide streaming på alla tillgängliga plattformar.

Vad andra

Tyckt om Singel Konceptet

Eliza Because of You Recensioner Ditte är askul att jobba med

Ditte är en engagerad och kompetent producent. Askul att jobba med och jag är supernöjd med min låt och sound på produktionen. Tusen tummar upp!

Release Teo Rösarne Good As U Are recensioner

Extremt engagemang och riktigt bra produktioner! Ditte lägger ned mycket arbete och hjälper en framåt på ett bra och lärorikt sätt. Bästa jag gjort hittills!

Väldigt kompetent och professionell inom såväl låtskrivande och musikproduktion

Väldigt kompetent och professionell inom såväl låtskrivande och musikproduktion som allt annat runt vad en release handlar om. Rekommenderas varmt!!!

Så engagerad och kompetent låtskrivare och producent

Så engagerad och kompetent låtskrivare och producent!!! Helt underbar att ha att göra med och väldigt lärorikt!! Kan verkligen varmt rekommenderas!

Nyfiken att veta mer?

Jag som driver Artistia heter Ditte Lindbom. Jag är låtskrivare, producent, artistcoach och designer med en passion för att utveckla independent artisters entreprenörskap. Via Singel Koncepten hjälper jag dig utveckla ditt varumärke kreativt och online och lär dig driva ditt indpendent artisteri på egen hand. 

Boka ett möte med Ditte Lindbom

Välkommen att boka ett möte med mig så berättar jag mer!

På mötet berättar jag mer om Singel Konceptet och du får gärna ställa frågor! Träffa mig online, per telefon eller varför inte på plats i Lövholmen Studio strax söder om Stockholm!

Läs mer om

Singel konceptet

All-Inclusive

Musik

En matchad låt!

Att en bra låt alltid är en bra låt har vi nog alla hört någon gång. Trots att mycket idag handlar om att jobba med ditt artisteri runt omkring musiken är det fortfarande lika viktigt med bra musik. Därför läggs stor vikt i singel konceptet vid att ta fram rätt låt, story och produktion för just dig som artist.

Vokaler

Dina vokaler är viktigast!

I singelkonceptet läggs stort engagemang vid att få till en så bra vokalproduktion som möjligt! Både kring inspelning med marknadsledande utrustning för sång och noggrann editering av dina vokaler. Du får också hjälp med vokal coaching kring ditt sound, känsla, timing, frasering, pitch och uttal. 

Coaching Koncept

8 veckor artistcoaching!

I All-Inclusive läggs ett stort fokus på att du lär dig driva ditt varumärke som artist! Här ingår hela 8 veckors coaching konceptet från INDiEPENDIA Artist Academy – artistcoaching utformad för dig som verkligen vill djupdyka i att jobba med ditt varumärke online och ett välplanerat musiksläpp!

Cover Art

Design av ditt skivomslag

Att designa ett skivomslag tar kanske ingen tid alls för den som inte tycker det är så viktigt. I Singel Konceptet är inställningen precis tvärtom! Att ditt varumärke matchas med en röd tråd i både i sound och visuell image är jätteviktigt för att skapa en tydlig produkt som signalerar rätt budskap.

Promotion Kit

Presskit för din release!

För att dina sociala media kanaler ska vara så uppdaterade de kan bli får du extra bildmaterial såsom anpassade headers och profilbilder utifrån ditt skivomslag. I All-Inclusive konceptet ingår också utformning av ett presskit för utskick och online på DIN webbsida! Enkelt för dig att hänvisa till!

Videos

Release videos för singeln!

Visst är det roligare med film än text och bild? Det tycker alla andra också! Vid ett musiksläpp, där vi vill ha lite extra uppmärksamhet, är det därför perfekt att promota med videos inför och under din release. I All-Inclusive konceptet ingår både release videos och en lyric video till din singel!

Webbdesign

Artist-hemsida online!

Det är viktigt att ha en aktiv närvaro med ditt artisteri online, men lika viktigt att veta är att du inte äger dina sociala kanaler! Med en egen webbsida äger du din egen bas online där du dessutom får plats med allt ditt kreativa material på ett och samma ställe, enkelt för andra att hitta och köpa!

Promotion

Release-handledning

Vill du ha mer hjälp än rådgivning kring din release? I All-Inclusive konceptet får du tydlig handledning, hjälp och support inför och under releasen av din singel i hur du planerar för och genomför ett kreativt musiksläpp. I det här konceptet får du mest hjälp kring promotion av din release!

Vill du boka ett singel koncept?

Välj mellan start i januari eller augusti

Alla tre modeller av Singel Koncept pågår i projektform över viss tid. Samarbetet omfattar bara en singel – du blir inte bunden till Artistia som artist! Koncepten syftar till att starta igång eller hjälpa dig boosta ditt pågående artistskap och ge dig användbara tools och kunskap för ditt fortsatta independent artisteri! Du kan boka ett singel koncept med start antingen i januari eller augusti. Antalet artister per omgång är begränsat! 

Kontakta mig!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!