Artistia Music Academy Logo Symbol

ArtistiaMusic Academy

Personliga Coaching Kurser Online

Sociala medier för musik och skivbolag!

Nå ut med din business!

Sociala medier för musik och skivbolag är kursen för dig som vill nå ut med ditt musikföretagande online! Via personlig coaching online med fokus på just din grej får du hjälp att utveckla just ditt varumärke och hur du ska jobba i sociala medier för att nå rätt målgrupp för din business!

Sociala medier för musik och skivbolag!

kursinformation

Det här är en ny och kommande kurs, men du kan redan nu läsa mer om vad den kommer innehålla. Är du intresserad av den här kursen går det bra att skicka en intresseanmälan så blir du kontaktad när kursen sätter igång!

Kursplan

Sociala medier för musik och skivbolag!

Efter kursen har du:

Matchar den här kursen Dig?

Nystartat musikföretag? Eller inte så aktiv online som du skulle vilja?

Känns det både trögt och svårt ibland att posta kontinuerligt och veta vad du ska posta i dina sociala media kanaler för din musik business? 

 Ja, det är lätt att motivationen fastnar lite när det inte finns en tydlig riktning! I kursen sociala medier för musik och skivbolag kommer du som är musikentreprenör och musikföretagare inom artistbranschen få tydlig steg-för-steg hjälp i hur du både ska tydliggöra ditt varumärke och med vilka strategier du ska skapa ditt innehåll. Vi ser över den visuella imagen kring ditt bolag och formar också en hållbar plan för hur din online aktivitet ska fungera långsiktigt!

Ditte Lindbom

Ditte Lindbom - coach

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som artist eller musikföretagare heter Ditte Lindbom. Jag är artist och businesscoach, driven egenföretagare liksom mångkreatör inom musik och design. Min passion är att lära dig driva ditt artistskap som DIY artist och din business som för-det-själv företagare inom artistbranschen!

Sociala medier för musik och skivbolag!

Kursens innehåll

I den här kursen kommer vi träffas för personlig coaching online vid tre tillfällen. Vi ses en timme per gång och jobbar steg-för-steg genom de olika modulerna i kursen! Du kommer att få kursmaterial i form av worksheets som du har nytta av både under kursen men också i framtiden när du vill repetera dina kunskaper på nytt!

Varumärke

För att nå ut med din business behöver du tydliggöra vadd et är du gör och vem du är. Genom att forma ditt varumärke vet du hur du ska skapa ditt innehåll online!

Strategier

Ditt innehåll ska matcha både ditt varumärke och vara värdefullt för dina följare och målgrupp. Därför behövs tydliga strategier så du vet vad och hur du ska posta!

Innehåll

Vad är ett värdefullt innehåll för dina följare och hur ska du skapa just ditt unika innehåll? En visuell image för ditt varumärke ger också en tydlig röd tråd och igenkänning!

Välkommen för ett lärorikt samarbete!

Rulla till toppen