För dig som är eller drömmer om att bli artist!

Artistia är skapat för dig som är eller drömmer om att bli artist, vare sig du är 10 år gammal eller 70 år ung, debutartist eller rutinerad! Här får du hjälp med allt från musik till release och lär dig bygga och nå ut med ditt varumärke!

Fjärilar i magen, lite nervöst men ändå så spännande, eller hur?

Drömmen om att bli artist, att en dag stå där på arenan med tusentals i publiken… eller kanske vill du bara släppa den där låten för skojs skull? Ingen vision är för stor eller liten. Din dröm är din dröm.

För du kan bli och vara artist på precis vilket sätt du vill! Inget är rätt eller fel. Men hur ska du börja eller hur kommer du vidare från där du är? Kanske är du lite rädd att ta steget, samtidigt väldigt nyfiken, och du vet någonstans att du vill det här! Så, hur hamnar då musiken på Spotify, vad är ett varumärke och vad ska du posta i dina sociala medier? Du vill nå ut med din musik och få både fans, streams och motivation att fortsätta. Känner du igen dig i det här? Perfekt! Då har du verkligen hamnat helt rätt! 

Ditte Lindbom

Nybörjare eller van? Jag hjälper dig!

Jag som driver Artistia och som kommer hjälpa dig utveckla ditt artisteri heter Ditte Lindbom. Jag är låtskrivare, musikproducent, artistcoach och designer. Som mångkreatör är min passion att hjälpa dig med helheten kring ditt artistskap! Både kring att utveckla ditt sound men också lära dig hur du ska driva ditt varumärke och entreprenörskap som independent artist! Artistia är utformat för just dig, som oavsett ålder eller nivå, vill få hjälp att starta upp eller boosta ditt artisteri från där du befinner dig just nu!

För dig som drömmer om att bli artist

Service med allt från musik till release!

Vill du få hjälp med allt från musik till release och släppa en singel i samarbete med Artistia? Eller skriver du egen musik och vill hellre få hjälp med allt runtomkring såsom mix eller musikproduktion. Kanske behöver du en hemsida för ditt varumärke? Artistia är en ”one-stop-shop” som erbjuder all möjlig hjälp för dig som vill utvecklas som independent artist! Med kreativ service, Singel Konceptet och lärorika kurser får du ett exklusivt fokus på just ditt sound, ditt varumärke och ditt artistskap!

Artistutbildning

Med artistcoaching-kurser i Spotify for artists, sociala medier för artister och 8-veckors kursen ta ditt artisteri från hobby till business lär du dig nå ut med ditt varumärke som independent artist!

Lärorika Singelsläpp

Det specialdesignade Singel Konceptet passar dig som inte skriver egen musik utan vill få hjälp med allt från musik till release! Välj mellan olika nivåer från Mini till Start-Up, Booster eller All-Inclusive!

Studio & Produktion

Spela in sång på din egen musik eller få hjälp med mix och produktion av din demo-låt. Artistias kreativa service passar perfekt för dig som skriver dina egna låtar!

Hemsida & Design

Beställ din egen artist-hemsida och professionella hemmabas online! Eller få hjälp att utforma din logotype, idolkort ochaffischer så de matchar din image!

Bli Artist

För den moderna DIY artisten!

Självledarskap för långsiktig framgång!

Artistias tjänster och koncept är utformade dels för att hjälpa dig komma igång med eller boosta din pågående artistkarriär via Singel Konceptet. Men ett genomgående fokus är också att du ska lära dig ”göra-det-själv” kring det allra viktigaste kring ditt artisteri. Nämligen att lära dig driva ditt varumärke och bygga din fanbase! Via Artistias kurser lär du dig leda dig själv som artist, entreprenör och faktisk musikföretagare! Så att du är redo att möta dagens moderniserade musikbransch! Vi kommer därför gemensamt arbeta utifrån målet att du, snarare än att jaga strömningar, ska jobba för att etablera ditt varumärke som artist ur ett långsiktigt perspektiv!

Ett exklusivt engagemang mot drömmen!

Säkert har du sett många kurser, utbildningar och coacher tala om allt det där som behöver göra för att lyckas som artist. Det är lätt att säga vad du ska göra, men inte alls lika lätt att vet hur du ska göra det och faktiskt få det gjort! När du samarbetar med Artistia får du både personlig och exklusiv hjälp för just ditt varumärke, nuläge och nivå! Istället för generella strategier jobbar vi kring just dina strategier, ditt sound och dina möjligheter. Vare sig du är 10 år gammal eller 70 år ung. Drömmen om att bli artist, passionen kring musik, ett textbudskap eller viljan att få uttrycka sig är ett behov. Och behov har ingen ålder, de är desamma ett helt liv.

Välkommen för ett utvecklande samarbete!

Rulla till toppen